Het aanbieden van stage- en werkervaringsplaatsen ten behoeve van leerwerkbedrijven voor jongeren.

   
     Neem contact op: 06-24608708
Tap To Call

Organisatie   arrow

Houssin_BezzaiLeids Inzet Collectief is opgericht door ex-profvoetballer Houssin Bezzai. Houssin is in Marokko geboren maar al vanaf zijn babytijd in Nederland. Als 16-jarige is hij begonnen bij Sparta Rotterdam waar hij vervolgens 8 jaar met veel plezier heeft gespeeld. In deze periode werd hij ook international voor Marokko met als hoogtepunt het behalen van de Africa Cup. Zijn betaald voetbalcarrière heeft hij voortgezet bij Top Oss (3 jaar) en Haarlem (1 jaar). Na sluiting van de voetbaltransfer in augustus 2006 werd er helaas geen nieuwe topclub gevonden die aansloot bij de wensen van Houssin. Hij heeft daarna bij diverse topklasse amateurverenigingen gewerkt. In 2006 is hij gaan werken bij Sport United, waar hij maatschappelijke projecten voor jongeren heeft opgezet. Door het vele vrijwilligerswerk werd hij ook veel gevraagd als rolmodel voor jongeren. Dit heeft hij als professional kunnen doorzetten bij Sport United. Het werd tijd voor een vervolgstap en daarom heeft hij zijn eigen bedrijf opgezet Leids Inzet Collectief.

Maatschappelijk verantwoord personeelsbeleid

Als u bezig bent met het onderwerp Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) dan weet u dat MVO gebaseerd is op 3 pijlers: Profit (winst), Planet (milieu) en People (mens). Deze 3 elementen moeten met elkaar in balans zijn. Kiezen voor MVO heeft gevolgen voor de cultuur in een organisatie. Het gaat om bewustwording, gedrag van mensen, arbeidsomstandigheden, verantwoordelijkheden en heldere communicatie.

MVO- Personeelsbeleid?

MVO heeft invloed op de wijze waarop bedrijven kijken naar hun medewerkers. Daarbij kunnen ondernemers de volgende vragen stellen:

Wie nemen we in dienst?

Past de persoon wel bij de waarden en normen die het bedrijf uitstraalt?
Hoe kunnen we dit meten?
Hoe zit het met onze arbeidsomstandigheden?
Is er een Risico-inventarisatie uitgevoerd?
Zijn taken en bevoegdheden helder en duidelijk?
Zijn medewerkers tevreden?
Kortom: Het welzijn en welbevinden van medewerkers is van groot belang!